Bingotips!

Bingo är ett spel som beror på slumpen och turen om du vinner eller inte. Men det finns ändå några saker man kan tänka på för att öka sina vinstchanser.

Bingobonus

De flesta bingosajter erbjuder bingobonus till såväl nya som befintliga spelare. Det är alltifrån välkomstbonus och insättningsbonus till påfyllningsbonus och lojalitetsbonus. Det finns olika guider på nätet för att hitta bästa bonusen. Många bingosidor kör också olika kampanjer och erbjudanden då och då, så det lönar sig att surfa runt och kolla ibland. Man kan vara medlem på flera bingosidor och få bonus från flera sidor. Då kan man testa olika bingosidor för att se vilken man trivs bäst på, och dessutom kan man spela bingo gratis under tiden!

Val av bingosajt

Som du förstår så gör valet av bingosajt en hel del för vinstchansen. Om ett bingorum har många spelare så finns det alltid någon att spela mot. Ju fler spelare, desto mer vinster brukar bingosajten dela ut. Men å andra sidan är det många spelare som vill vara med och dela på kakan.

Val av bingospel

Klassisk bingo är det vanligaste spelet, men ofta ger amerikansk bingo, mönsterbingo och variantbingo fler vinstchanser och större chans att vinna. Ett spel där det krävs fyra hörn för att vinna är lättare att vinna på än ett spel där det krävs en rad med fem nummer.

Turnummer

Har du ett eller flera turnummer så kan du välja en bricka som har med så många av dina turnummer som möjligt.

Jackpot

Många bingosidor delar ut jackpot då och då. Ibland annonseras det ut på deras hemsida, men många gånger krävs det att du är medlem och får deras nyhetsbrev för att få reda på när det är dags.