Bingo med jackpott

Även när man spelar bingo så kan man vinna jackpott, det är den största vinsten som går att vinna när man spelar online. Jackpotten består av en viss procent av varje spelares insats i ett spel. Om ingen lyckas vinna jackpotten i ett spel så går den vidare till nästa spel och på det sättet kan en jackpott bli riktigt stor. En stor jackpott är ett ypperligt sätt för olika bingosajter att locka spelare till sig, vem vill inte få chansen att vinna de riktigt stora pengarna i ett spel som generellt sett inte genererar så stora vinster?

Visst det är ganska sällan som jackpotten i ett bingospel blir mer än några tusenlappar, det är på grund av att brickorna sällan är särskilt dyra. Men man kan ha tur och vinna miljonvinster även i bingo.

Hur fungerar det då?

För att vinna jackpotten i ett bingospel så måste man uppfylla en del krav i spelet, det handlar allt som oftast om att man måste få bingo inom ett visst antal dragna nummer. Det går alltså inte att vinna jackpotten bara genom att få bingo i spelet. Ju större jackpotten är som man kan vinna desto mindre antal dragna nummer brukar man vara tvungen att få bingo på.
I dag finns det även något inom spelvärlden som man kallar för progressiva jackpotts och det gäller även spelet bingo. Skillnaden mellan den och en vanlig jackpott är att den kan växa sig till en betydligt större summa pengar än en vanlig. Det kan den på grund av att spelet då ingår i ett nätverk av flera spel vilket i sig ger fler deltagande spelare vilket i sin tur alltså ger en större jackpott. Att ha chansen att vinna en stor jackpott har lockat fler spelare än förut till onlinebingon vars vinster annars har stått sig ganska slätt mot andra onlinespel om pengar. Men det är och har alltid varit ett roligt, spännande och socialt spel. Bingo!