Bingo i bingohall

Att spela bingo i bingohall har sina fördelar också. Det är det mest traditionella sättet att spela på och det är nog det mest sociala också.

1. På en bingohall finns en bingoutropare som kan skämta och skapa en härligt skön stämning.
2. Det är mer socialt än onlinebingo eftersom man kan umgås med de andra spelarna i pausen.
3. Det kan kännas skönt att få komma ut och träffa människor, framförallt för arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer som annars ofta är ensamma. Det kan bli veckans höjdpunkt.
4.  Bingohallen kör ofta olika teman, kampanjer och erbjudanden.
5. Det kan vara större chans att vinna i och med att det är färre spelare än på nätet.
6. Om du går till bingohallen samma tid varje vecka så kommer du att bli en av stamgästerna.
7. Det ger en speciell känsla att sitta med en duttpenna och markera på brickorna.

Svenska Spel har nyligen lanserat sitt nya koncept, BingoLive, vilket framförallt är tänkt att attrahera nya spelare, främst då unga spelare. På sikt kanske bingo i bingohall blir lika stort bland yngre som vad onlinebingo är idag. Hur som helst så är bingo i bingohall både roligt och spännande. Oftast vinner man kontantvinster, men ibland har de också varuvinster, ofta med en lokal prägel eller presentkort. Ibland anlitar de någon lokalkändis som utropare för att locka extra många spelare.

Det är enkelt att spela bingo på bingohall. Man köper brickor på plats. En bingoutropare ropar ut numren ett i taget och din uppgift är att markera dessa nummer allt eftersom på din bricka. Den som får en rad, antingen lodrätt, vågrätt eller diagonalt vinner.